NIEUWS

De 5 meest opvallende advertenties van deze week

Redactie Hifi.nl | 01 november 2016
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 26 oktober 2016

Op onze  tweedehandsafdeling worden dagelijks tientallen nieuwe producten te koop gezet én verkocht. Omdat het door al deze advertenties soms lastig kan zijn om de tweedehands pareltjes te vinden. Daarom zetten we deze week vijf opvallende advertenties voor je op een rij! Met deze week o.a. Bowers & Wilkins 800 en en vintage set van Marantz.

1. Bowers & Wilkins 800 D2 Cherry >>

Met de recente komst van de nieuwe Bowers & Wilkins 800 D3 zou je bijna vergeten dat er daarvoor ook nog een 800-serie was. En die is er nog steeds, alleen dan tweedehands. En hoewel 14.000 euro voor een set nog steeds een behoorlijke smak geld is, is het nog altijd 16.000 euro goedkoper dan zijn broertje uit 2016. De set staat al even te koop, dus de verkoper wacht nog altijd op de juiste koper.

2. Devialet 250 versterker/DAC/wifi/phono (demo) >>

Ook winkels adverteren op onze tweedehandsafdeling, wat vaak erg interessante deals kan opleveren. Gloednieuwe producten zul je er misschien niet snel vinden, maar demomodellen of ingeruilde producten kun je vaak tegen een erg interessante prijs krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Devialet 250 van Rhapsody.

3. MIT Oracle MA-X Ref 2 RCA interconnect >>

Op zoek naar een échte high-end interlink? Dan heeft Chattelin wellicht een goede aanbieding voor je: deze interlink van ‘slechts’ 5.250 euro. Veel geld, maar als je de nieuwprijs van 13.325 euro ziet valt het allemaal eigenlijk wel mee!

4. Marantz SC-11 en SM-11 >>

En dan komen we aan bij waar het écht interessant kan worden: vintage apparatuur. Een mooie kans om je vroegere droomset aan te schaffen of om gewoon te gaan voor goede componenten met een mooie retro vibe. Geniet bijvoorbeeld eens van deze 5.000 euro kostende Marantz set uit 1989… Alleen al voor die VU meters!

5. Pluto 12A draaitafel >>

“Verkregen door inruil” is iets wat je veel tegen zult komen bij winkeladvertenties. Zo ook bij deze draaitafel – zonder toonarm - van Pluto, die overigens nog geen twee jaar oud is. Dus heb je 11.000 euro (en een toonarm) klaarliggen voor een nieuwe platenspeler? Neem dan even een kijkje. 


EDITORS' CHOICE