ARTIKELKii Audio

Rhapsody stelt Kii voor

Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2015 | Kii Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 08 oktober 2015

Rhapsody stelt op zaterdag 24 oktober een nieuw product voor: de Three Kii digitale actieve luidspreker.

De Three Kii is een digitale actieve luidspreker in een kleine en mooie behuizing. Toch klinkt het apparaat als een groot systeem, met alles wat daarbij hoort. De setprijs is € 10.000,- Een digitale bron is voldoende om het systeem compleet te maken.

In de THREE wordt de nieuwste Ncore klasse D technologie gebruikt. Elke luidspreker beschikt over een 6x250 Watt versterker. Elke unit wordt dus apart aangestuurd. De THREE heeft vier 6.5” woofers, een 5” midrange en een 1” waveguided tweeter. De plaatsing van de Kii Audio THREE luidsprekers is geen probleem meer.

17 oktober
Op zaterdag 17 oktober zet de winkel in Hilversum twee TAD monitorluidsprekers centraal. De TAD Compact Reference wordt gespeeld met de nieuwe Spectral DMC-30SV voorversterker en de DMA-300 Reference Standard eindversterker. Met de TAD Evolution One speelt de nieuwe Nagra Classic Amp. Voor het digitale gedeelte gebruikt Rhapsody Naim en Nagra, voor het analoge gedeelte draaitafels en elementen van onder andere EATDr. FeickertShelterMoon en Pass Labs. Het geheel wordt bekabeld met AudioQuest en MIT. 


EDITORS' CHOICE