Spectral SDR-4000 SL, DMC-30 SS Series-2, DMA-260 en Avalon Idea

Wie het maart nummer van Music Emotion heeft doorgelezen, zal het niet ontgaan zijn dat deze editie deels in het teken stond van de nu al bij leven legendarische audio ontwerper, professor Keith O. Johnson. In dit zeer uitgebreide interview waarbij veel verschillende onderwerpen aan de orde zijn gekomen, was ook veel plaats ingeruimd voor de nieuwe en zeer bijzondere Spectral SDR-4000 SL cd-speler. Om de claim 'beste cd-speler ooit gemaakt' eens grondig te kunnen onderzoeken, voorzag importeur More Music mij naast deze cd-speler, ook maar meteen van de eveneens nieuwe Spectral DMC-30 SS Series 2 voorversterker, DMA-260 eindversterker, MIT kabels van de nieuwste generatie en last but not least, een paartje Avalon Idea als bijpassende weergevers.

Met testproducten is het vaak hollen of stilstaan. Zo staat er op een bepaald moment even tijdelijk niets in de luisterruimte of het aangrenzende magazijn, maar ik hoef mijn rug nog niet te keren of het lijkt wel of ineens alle nog ingeplande importeurs en fabrikanten tegelijkertijd hun producten willen komen brengen.

Zo ook ten tijde van deze toch best omvangrijke 'More Music' set-up, waarna er ineens 18 verschillende test- en duurproducten tegelijkertijd in huize Ero aanwezig zijn! Toch is er een groot geluk want in dit geval gaat het niet alleen om testproducten voor deze komende editie, maar ook om exemplaren die nog niet zijn opgehaald van eerdere ME edities en om spullen voor de toekomstige nummers.

 

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE