ARTIKEL

HiFi Weekend-Agenda

Redactie HiFi.nl | 19 september 2015

Van vinyl-marathon en Opendeurweekend, tot shows en vergelijkingen: HiFi.nl vertelt je wat er dit weekend te doen is op Hifi-gebied.

Zaterdag 19 september

Show bij AudioExpert
Marantz kondigde afgelopen week speciale edities van de PM-14S1 en de SA-14S1 aan. Vandaag worden deze nieuwe uitvoeringen, samen met de complete CSM2 serielijn van Bowers & Wilkins, gepresenteerd tijdens een show bij AudioExpert

Show bij Beter Beeld en Geluid Hilversum
Op 19 september organiseert Beter Beeld & Geluid Hilversum in samenwerking met Audiac een show waarin zij de Mark Levinson No 585 ter plekke vergelijken met de No 383.

Kii Audio Three bij Wifimedia
Vandaag introduceert Wifimedia in Arnhem de Kii Audio Three. De winkel is van plan een groot feest te maken van die introductie. Ook na het weekend blijft de set spelen en zijn bezoekers van harte welkom om in de winkel te komen luisteren.


Hele weekend

Vinyl-Marathon
Vandaag en morgen vindt er een vinyl-marathon plaats in Hotel Lapershoek in Hilversum. Een heel weekend lang worden er alleen singles en LP’s gedraaid. Er draaien verschillende bekende DJ's, er is een beurs, demonstraties en een veiling. De marathon duurt tot zondagavond 22.00 uur.

Opendeurweekend bij Klinkt Beter
Vandaag en morgen organiseert Klinkt Beter het jaarlijkse Opendeurweekend in Wetteren. Uniek is dat alle muziek in de betere A=432 Hz wordt gedraaid. 

 


EDITORS' CHOICE