ARTIKELKlinkt Beter

Opendeurweekend bij Klinkt Beter

Redactie HiFi.nl | 07 september 2015

Op 19 en 20 september organiseert Klinkt Beter het jaarlijkse Opendeurweekend in Wetteren. Uniek is dat alle muziek in de betere A=432 Hz wordt gedraaid.

Op beide dagen ben je welkom zonder afspraak, maar vooraf een seintje geven wordt geappreciëerd zodat de opkomst beter kan worden ingezet

Op zaterdag 19 september ben je welkom vanaf 14u tot 20u
Op zondag 20 september ben je welkom vanaf 10u tot 18u.

Wat staat er op het programma tijdens het Opendeurweekend:

Amphion Create en Amphion Enjoy
Bernard Knoop brengt de kleine broertjes van de Amphion Two 18 studiomonitor mee, waaronder de One 18, en de professionele versterkers van Amphion. Niet alleen de Create-reeks is van de partij, maar ook de Enjoy-reeks, waaronder de Argon-lijn. De Amphion Two 18, het studio-topmodel, is ook aanwezig, met Vitus Audio versterking en het topmodel 432 EVO.

Audiobyte Black Dragon
De AUDIOBYTE Black Dragon DAC speelt op een vergelijkbaar niveau met de Auralic VEGA, maar kost slechts de helft. Er komt ook een iets duurdere versie met extra pre-amp functie en een analoge ingang. Als USB-kabels worden de Tellurium-Q Silver Diamond en Oyaide Continental ingezet.

Densen
Densen kenmerkt zich vooral in een neutraal en muzikaal geluid, met een strak modern design. Er is weer een volledige Densen-set van te zien en horen, waaronder de DenDAC50 die een voorversterker, hoofdtelefoonversterker en USB DA-Converter in één apparaat combineert. Als eindversterker wordt de B-330 Reference eindversterker ingezet: 2x 120W 8ohm.

iFI retro set
De iFI retro is op de Opendeur ook van de partij. Hoe klinkt de € 1650,- retro buizenversterker/dac/phono-pre op een set luidsprekers van maar liefst € 9.000,-? Lees zeker ook even de review van HiFi.nl. 

432 EVO muziekserver met software tuning en nieuwe kabel
De 432 EVO muziekserver komt voortaan met een nieuw lasered logo en twee belangrijke updates.

De nieuwe 432 EVO gelijkstroomkabel
De 432 EVO komt sinds enkele maanden met een lineaire voeding met maar liefst 160VA reserve. Deze voeding komt met twee standaard gelijkstroom (DC) kabels en de nodige aansluitschema's. De nieuwe DC kabel is afgemonteerd met de beste DC connector nu op de markt, en maakt gebruik van exotische geleiders: cryogeen behandeld zilver goud.

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren
info@klinktbeter.be

 

 


EDITORS' CHOICE