ARTIKEL

IFA 2015

Redactie HiFi.nl | 06 september 2015
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 02 september 2015

De HiFi-redactie is deze dagen te vinden in Berlijn, op de  IFA 2015 elektronicavakbeurs. Hier proberen we zoveel mogelijk stands te bezoeken, sfeer te proeven en geven we onze ogen én oren de kost. 

Het HiFi-team is op volle sterkte en bezoekt verschillende persconferenties en stands. We doen verslag van productpresentaties van Teufel en Yamaha, nemen interviews af bij Samsung en LG en bezoeken, filmen en fotograferen nog meer van de 1,645 stands.


NIEUWS

Teufel
Teufel staat voor de eerste keer met een eigen stand op de IFA-beursvloer. “Wij willen nog dichter bij onze klanten komen en onze producten tastbaar maken”, vertelt Sebastian Drawert, general manager marketing bij Teufel. Een mooie introductie op de tweede flagshipstore die Teufel dit najaar opent in Amsterdam.

Technics
Technics kwam op de IFA 2015 met verschillende onthullingen. Moederbedrijf Panasonic presenteerde de nieuwe Grand Class G30-serie (netwerk-audio-versterker en muziekserver), OTTAVA SC-C500 versterker en luidsprekers en de EAH-T700 hoofdtelefoon.

Sennheiser
Sennheiser presenteerde de nieuwe generatie over-ear hoofdtelefoons in haar HD 400-serie op de IFA elektronicabeurs in Berlijn. Ook de onlangs aangekondigde high-end hoofdtelefoon HD 630VB wordt op de beurs geïntroduceerd.

Sony
Ook Sony toont tijdens de IFA 2015 zijn nieuwe productassortiment. Sony Corporation President en CEO Kazuo Hirai presenteerde de nieuwste producten van Sony binnen onder andere High-Resolution Audio.

FWD Magazine
Onze vrienden van FWD Magazine vertellen je meer over de nieuwe Philips tv's, Sony High-end smartphones, de Acer-smartphones en de Panasonic OLED-tv.


Dit artikel wordt telkens aangevuld. Volg HiFi.nl ook op onze Facebookpagina.


EDITORS' CHOICE