NIEUWSTeufel

Teufel en Raumfeld maken IFA debuut

Redactie HiFi.nl | 15 juli 2015 | Teufel

De audiomerken Teufel en Raumfeld zijn dit jaar te vinden op de IFA in Berlijn, ’s werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica. De Berlijnse luidsprekerfabrikant bestaat inmiddels alweer vijfendertig jaar, maar het wordt de eerste keer dat het bedrijf met een eigen stand aanwezig is op beursvloer.

In hal 1.2, stand 103, dicht bij de zuidelijke ingang, worden de producten van Teufel en Raumfeld binnen een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter aan de bezoekers van IFA gepresenteerd. “Wij willen nog dichter bij onze klanten komen en onze producten tastbaar maken”, vertelt Sebastian Drawert, general manager marketing bij Teufel, over de keuze voor IFA. “Onze flagshipstore bij het hoofdkantoor in het hart van Berlijn heeft hetzelfde streven en is een groot succes.”

Professionals en beursbezoekers kunnen op IFA kennismaken met een selectie van gloednieuwe producten uit het Teufel en Raumfeld assortiment. Daarbij ligt naast home cinema en stereo luidsprekers ook de nadruk op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Bluetooth-speakers, koptelefoons, complete systemen en multiroom streaming installaties. Overigens kondigde Teufel onlangs ook een tweede flagshipstore aan die we binnenkort kunnen verwachten in Amsterdam.

MERK

EDITORS' CHOICE