ARTIKELSony

IFA 2015 - Sony Lanceringen

Ook Sony toont tijdens de IFA 2015 zijn nieuwe productassortiment. Gisteren al presenteerde Sony Corporation President en CEO Kazuo Hirai de nieuwste producten van Sony binnen onder andere High-Resolution Audio.

Hirai besloot in de persconferentie dat Sony de consument 'KANDO' wil bieden. “KANDO zijn diepgaande ervaringen die je emotioneel beroeren. Ik geloof dat er nog heel wat mogelijkheden voor innovatie zijn in de consumentenelektronica. Wij zullen alles aan blijven doen om je leven beter te maken en je telkens weer te verbazen." De persconferentie is binnenkort hier terug te zien.

HOOFDTELEFOON
Sony introduceert een nieuw assortiment hoofdtelefoons met als naam 'h.ear' (uitgesproken als 'hear') en een nieuwe Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks. Deze Hi-Res audiomodellen zullen verkrijgbaar zijn in een aantal opvallende kleuren. De 'h.ear in NC'-modellen zijn Hi-Res-oortelefoons met een digitale ruis onderdrukkingsfunctie.AUDIOSYSTEEM
Met de uitbreiding van het Hi-Res-assortiment zal Sony ook CAS-1 introduceren. Een compact audiosysteem dat hoogwaardig Hi-Res audiogeluid produceert. Ook in besloten ruimtes, zoals een werkkamer.

 


EDITORS' CHOICE