NIEUWS

Viertron gaat samenwerken met smarthomebedrijf digitalSTROM

Redactie HiFi.nl | 24 februari 2015

Importeur Viertron verspreidt onder meer audiovisuele producten van Meridian en Musical Fidelity, maar distribueert daarnaast ook smarthome gerelateerde producten. Het Duits-Zwitserse smarthome-bedrijf digitalSTROM heeft Viertron daarom nu ingeschakeld om hun distributiekanalen in Nederland te vergroten.

Viertron breidt op deze manier haar productaanbod op het gebied van audiovisuele distributiesystemen, smarthome- en installatieproducten uit. Marijn Nederlof, CEO van Viertron, is trots op samenwerking: “digitalSTROM is ons antwoord op de vraag van installateurs om niet alleen entertainment te automatiseren, maar ook het leven thuis. Met digitalSTROM hebben we een perfecte oplossing om beiden aan te bieden.”

DigitalSTROM, dat de connectiviteit tussen apparaten in het huis vergroot door een open systeem, wil hiermee de beschikbaarheid van haar producten in Nederland vergroten om beter aan de vraag naar digitalSTROM te voldoen. Momenteel is het bedrijf actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Neem ook een kijkje op de website van DigitalSTROM.


EDITORS' CHOICE