NIEUWSNaim Audio

Focal en Naim-show Omera Vlaardingen


Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2014 | Naim Audio

De enkele jaren geleden gefuseerde merken Naim en Focal hebben het afgelopen jaar beiden voor de nodige noviteiten gezorgd. Omera Hifi en Streaming Media in Vlaardingen zet graag een donderdagavond in het teken van genoemde merken en hun jongste telgen.

Op de bewuste donderdagavond, 30 oktober, kun je er onder meer kennis maken met de gloednieuwe Naim Muso. De Muso voorzien van alle moderne technieken, waaronder hoogwaardige streaming vanaf pc of nas, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth en internetradio. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om het geluid van de tv en film over de Muso te spelen.

De Focal Dimension soundbar is al enige tijd beschikbaar, maar is nog een relatieve nieuwkomer. Focal heeft met de Dimension een soundbar neergezet die u zal doen verbazen. Niet alleen voor wat betreft film en special effects, maar ook als geluidinstallatie staat de Dimension zijn mannetje. Kortom van praatprogramma tot spectaculaire film in perfect geluid!

Tot slot kun je er onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar Focal Aria-speakers in combinatie met de Uniti-lijn van Naim. Graag laten de gastheren je horen hoe goed deze combinatie klinkt.

De presentaties worden verzorgd door medewerkers van Latham Audio (Nederlandse importeur Naim) en Smart Audio (Nederlandse importeur Focal), in de stadskelder van Restaurant Smakelijk, Markt 21 in Vlaardingen (een aantal deuren naast de winkel zelf). Demonstraties worden de gehele avond doorlopend gehouden; je kunt dus ook de gehele avond binnen komen lopen.

Www.omera.nl – Lees ook onze Hi-Visit

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »