DAC van het Jaar – Musical Fidelity

Redactie HiFi.nl | 30 december 2013 | Musical Fidelity

In november publiceerden we onze verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn.

Op die shortlist lieten we vervolgens onze Community-leden los, om tot de definitieve Producten van het Jaar te komen. De resultaten werden opgenomen in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014, en worden bij dezen ook online gepubliceerd.

DAC van het Jaar
Een digitale gegevensstroom omzetten naar analoog geluid, zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Misschien niet, maar desondanks blijkt het niet evident te zijn om dat ook op een correcte en muzikaal prettige manier te doen. Het zestal in deze categorie slaagt daar met vlag en wimpel in – maar er kon er maar één de meeste stemmen krijgen...

Lees ook onze uitgebreide review

De Winnaar: Musical Fidelity V90DAC – € 275
Functionele no-nonsense aan de buitenzijde, hoogwaardige 32 bit/192 kHz DAC circuits binnenin.  Het resultaat is een DAC die een paar niveaus hoger presteert dan zijn prijs doet vermoeden.

Je vindt het complete overzicht via deze tag

MERK

EDITORS' CHOICE