NIEUWS

De FWD*HiFi Dagen 2014

Gastauteur | 02 januari 2014 | Fotografie Gastauteur
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 20 december 2013

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

We hebben er al naar gehint, over geteasd en er slinks naar verwezen, maar nu we er in ons Hifidelity Jaarboek 2013-2014 mee uitpakken, kunnen we het ook wel in onze agenda met jullie delen: de FWD*HiFi Dagen!

FWD*HiFi Dagen
Het FWD*HiFi evenement zal op zaterdag 22 en zondag 23 februari plaats gaan vinden, op een hele bijzondere locatie. Samen met onze gastheer (en Hifidelity covermodel) Jan Douwe Kroeske willen we je namelijk graag welkom heten in Radio Kootwijk. Door op onderstaande aankondiging te klikken, vind je het complete programma, en meer informatie. Aanmeldpagina HiFi.nl/kootwijk is inmddels live, aanmelden verplicht!

Meld je aan via HiFi.nl/kootwijk

In het karakteristieke pand van de oude zenderlocatie zullen we met tal van sprekers, specialisten en andere hifi-enthousiastelingen een compleet programma organiseren, dat een heel weekend zal bestrijken en waar tevens een outlet onderdeel van zal zijn. Je kunt dan voor hele interessante prijzen apparatuur kopen. Community leden krijgen voorrang, en het evenement zal voor hen deels exclusief toegankelijk zijn.

Gold Members
Het is nu mogelijk om een Gold Membership te nemen: voor vijftig euro sturen we je het kilo-dikke Jaarboek op. Ook ontvang je zes keer een exemplaar van FWD magazine. Daarnaast geniet je een jaar lang van allerlei extra's, waaronder het gratis plaatsen van tweedehands advertenties, toegang tot de redactie-veilingen en leuke lezersvoordelen. En... gratis toegang tot het FWD*HiFi-event in februari 2014. 

Klik op de foto voor de gehele cover & uitklap

Fotografiebureau PHOTO40, verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de fotografie in onze jongste Hifidelity, verzorgde ook de cover. Beeldhouwers maakte van die covershoot tevens een mooie 'behind the scenes': 

 


EDITORS' CHOICE