FS1 Air van Ferrari by Logic3 verkrijgbaar, adviesprijzen hele lijn verlaagd

Nadat eerder al de Scuderia FS1 op de markt verscheen, is nu ook de Airplay-uitvoering van het speakerdock, de FS1 Air, van Ferrari by Logic3 verkrijgbaar. Daarnaast verlaagt importeur Audiac met ingang van 1 juli de adviesprijzen van de complete lijn in-ears, hoofdtelefoons en speakerdocks.

Tijdens de Excellent Wonen & Leven beurs in Eindhoven betrof het nog een heuse primeur en ook tijdens Consumer Electronics Show (CES) 2013 liepen we de speakerdocks van Ferrari by Logic3 tegen het prachtig vormgegeven lijf. Vanaf heden is de FS1 Air verkrijgbaar bij de dealers van Ferrari by Logic3. Een in de kleuren van Ferrari F1 uitgevoerd speakerdock met een stevige sound.

Connecten met het dock doe je door middel van Airplay, waardoor muziek afgespeeld kan worden vanaf ieder iDevice met Airplay. De FS1 Air is overigens ook compatibel met Android en Windows apparatuur, daarvoor biedt de ingebouwde bluetooth ontvanger een prima alternatief. Daarmee is het volgens importeur Audiac “één van de meeste flexibele muzieksystemen van dit moment”. De FS1 Air is per direct verkrijgbaar met een adviesprijskaartje van 449 euro.

Overigens verlaagt Audiac “in lijn met de rest van Europa” per 1 juli de adviesprijzen van de gehele Ferrari by Logic3 lijn. Voor 99 euro ben je al de bezitter van een in-ear, terwijl de goedkoopste hoofdtelefoon 199 euro moet opbrengen. De FS1 speakerdock met bluetooth heeft een nieuwe adviesprijs van 379 euro.


EDITORS' CHOICE