Primeurtje gespot: Ferrari Audiodocks!

Dat je Ferrari tegenwoordig ook op je hoofd kunt dragen, wist je natuurlijk al. We hebben de Ferrari by Logic3 hoofdtelefoons al een paar keer voorbij laten komen, testen momenteel een aantal modellen, en geven er op onze Prijsvraag Pagina zelfs één weg. Maar; het merk, dat zomaar eens 'de volgende Beats by Dr. Dre' zou kunnen worden (lees: bepalend gaat worden in het straatbeeld), komt nu ook met een serie docking stations.

We liepen vandaag op de Excellent Wonen & Leven beurs in Eindhoven rond, en spotten de eerste modellen. Primeurtje! Het betrof weliswaar nog maar één van de vier modellen van Ferrari by Logic3, de Scuderia FS1, maar we mogen 'm tellen. Een wireless Bluetooth speakerdock met 2x30W uitgaand vermogen en een prijskaartje van 479 euro.

Overigens biedt het fraai gestileerde apparaat niet alleen plaats aan iPod of iPhone, maar past zelfs je iPad erin. Behalve dan de nieuwe iPhone 5 en iPad 4, want deze zijn voorzien van een andere connector. Voor deze apparaten biedt de USB-poort soelaas. Maar: daar heb je dan weer een standaard ingebouwde BlueTooth ontvanger voor, waarmee de FS1 de deur opent voor alle denkbare BlueTooth muziekbronnen.

De FS1 verschijnt ook in een Air uitvoering, de FS1Air. Deze is 120 euro duurder dan de versie die wij zagen in het Beursgebouw in Eindhoven.

Na het weekend meer, maar hier alvast wat beeldmateriaal. Of ga er zelf nog even langs; de beurs is geopend tot en met maandag aanstaande, en naast de merken van Audiac kom je er ook een stand van iEar' tegen. 


EDITORS' CHOICE