CES 2013 video Ferrari by Logic3

In één van de grotere hallen van de CES, tussen de vele automerken die hier hun hifi-installaties en andere nieuwe snufjes demonstreren, kan Ferrari uiteraard niet ontbreken.

We kwamen er diverse tegen, en de lokale dealer heeft bovenstaande exemplaar beschikbaar gesteld voor de stand van, hoe kan het ook anders, Ferrari by Logic3.

In eerste instantie weinig nieuws voor de redactie van HiFi.nl, omdat we al meer dan bekend zijn met het aanbod van FbL3. De hoofdtelefoon-serie is op diverse Nederlandse show voorbij gekomen, en inmiddels ook aan de tand gevoeld, en het eerste docking station van het merk zagen we afgelopen november in Eindhoven. Maar dan spotten we ook een tweede dock: de Cavallino GT1 Air.

De Cavallino GT1 Air is het bijna-tweelingbroertje van de GT1 waar we deze week al over schreven, een 2.2.1 speaker systeem dat volgens de makers een luxe uitvoering met hoogwaardige geluidskwaliteit combineert, maar dan aanvullend uitgerust met de mogelijkheid via AirPlay muziek af te spelen.

De GT1 Air maakt deel uit van de Ferrari Cavallino Collection en heeft een 6,5 inch subwoofer aan boord. De dock heeft verder een Digital Signal Processor (DSP) die zorgt voor een natuurlijke, muzikale toon. De GT1 is compatible met Android, Windows en iOS apparaten en komt binnenkort op de markt, vermoedelijk voor 649 dollar.

Kijk hier voor al het CES-nieuws

EDITORS' CHOICE