NIEUWS

Draadloze speakerlijn Hercules verder uitgebreid

Een jaar na de introductie komt Hercules met een tweede uitbreiding van de Wireless Audio Experience (WAE) lijn. Vanaf juni zijn zowel de BTP03 als de BTP03 Mini verkrijgbaar.

De Hercules WAE BTP03 is de portable uitvoering van de al bestaande WAE BT03.

De BTP03 heeft hetzelfde compacte en moderne design als de al bestaande Hercules WAE BT03, met dat verschil dat het nieuwe model portable is. De oplaadbare accu zorgt ervoor dat je - bij een volume van 80 procent - ruim veertien uur muziek kunt streamen vanuit smartphone, tablet of ander device met Bluetooth. Ondanks de geringe afmetingen, de BTP03 is slechts 23,5 cm breed, zorgt het vermogen van 12 Watt RMS voor een heldere weergave.

Daarnaast is de luidspreker voorzien van een ingebouwde microfoon, waardoor je er handsfree mee kunt bellen. Tenslotte is het apparaat met een mini-jack kabel aan te sluiten op een Hifiset, waardoor het fungeert als Bluetooth-ontvanger. De BTP03 is vanaf juni verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 129,99 euro.

Naast de BTP03, brengt Hercules ook de BTP03 Mini uit. “Een muzikale krachtcentrale van slechts 320 gram”, meldt de producent. De BTP03 Mini heeft een breedte van nauwelijks 16 cm en een accuradius van zo’n veertien uur (gemeten op 80 procent volume). De twee actieve luidsprekers en dubbele basreflexpoort zorgen voor een helder geluid. Indien gewenst kunnen meerdere BTP03 Mini’s aan elkaar gekoppeld worden voor meer vermogen. Net als zijn grote broer is ook de BTP03 Mini vanaf juni verkrijgbaar, voor een adviesprijs van 79,99 euro.

Neem ook eens een kijkje op onze Streaming Special


EDITORS' CHOICE