NIEUWS

Hercules breidt draadloze speakerlijn fors uit

Na de al in juli gepresenteerde WSM01 WAE, voegt Hercules nog eens vier nieuwe draadloze speakers toe aan de nieuwe productlijn Wireless Audio Experience (WAE).

Hercules BTP05-G WAE

Met de ovale WAE BTP02 (249,99 euro), zijn grotere broer WBT06 WAE (299,99 euro) en de twee vierkante modellen BTP05-G WAE (199,99 euro) en BT03 WAE (99,99 euro) biedt Hercules voor ieder wat wils. Ongeacht de luistergewoontes van de gebruiker, of het audioapparaat dat hij wil connecten. Eén ding hebben de producten wel gemeen: dankzij de AD2P Bluetooth technologie kunnen de speakers worden aangesloten op ieder willekeurig audioapparaat met Bluetooth.

Hercules WBT06 WAE

Voor de aansturing ontwikkelde Hercules een speciale app. Met de WAE-app kun je niet alleen het volume van de speakers aanpassen, maar bijvoorbeeld ook de equalizer instellen of één van de vele internetradiostations die zijn opgenomen in de app, die voor zowel iOS als Android verschijnt, beluisteren.

De vier nieuwe modellen in de WAE-productlijn komen eind november beschikbaar. Meer info over WAE vind je op de speciale wireless audio website van Hercules.

Hercules WAE BTP02


EDITORS' CHOICE