Van Medevoort ondergebracht bij distributeur AudioPart

Redactie HiFi.nl | 11 april 2013 | Van Medevoort

Nieuws van Audioart vandaag: de fabrikant van het vermaarde Van Medevoort aanbod heeft per 15 april aanstaande AudioPart aangesteld als distributeur voor de totale Van Medevoort-productenlijn in Nederland en België (Vlaanderen).

Eerder schreven we over de beëindiging van de distributie door het bedrijf Clofis, dat tot de zomer van 2012 de verdeling van Van Medevoort verzorgde. Audioart heeft destijds de verdeling van het merk in eigen handen genomen, en gaf aan op zoek te zijn naar vervanging. De benoeming van AudioPart als distributeur nu heeft als doelstelling het dealernetwerk efficiënter te begeleiden en verder uit te breiden. 

Audioart gaat zich nog meer toeleggen op product design en ontwikkeling voor het Van Medevoort merk en verkoop op de internationale markt, waar de laatste tijd de belangstelling groeit voor de vM producten, mede door de inzet van diverse enthousiaste distributeurs in en buiten Europa. Het bedrijf produceert al sinds 1985 hoogwaardige audio-apparatuur, waarin "de beste technieken worden gebruikt ten dienste van de meest optimale muziekreproductie". In het Van Medevoort-programma vind je onder meer cd-spelers, d/a-converters, versterkers, luidsprekers en kabels. Het complete aanbod vind je op de website

Naast het nieuws van de Van Medevoort productlijn bij AudioPart kunnen we binnenkort ook melding maken van de uitbreiding van het leveringspakket met enkele andere gerenommeerde merken. Chris Punt, voor veel insiders geen onbekende met zijn vele jaren ervaring en activiteiten in de audio, vertegenwoordigt alle commerciële zaken en is dus aanspreekpunt en contactpersoon.

Contact voor consumenten aangaande professionele producten, accessoires en informatie:

AudioPart Maarssen
T: 0346 590 860
W: www.audiopart.nl

Chris Punt
T: 0645 186 483
E: contact@audiopart.nl

MERK

EDITORS' CHOICE