Clofis NL stopt als distributeur Van Medevoort

Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2012 | Van Medevoort

Audioart laat weten dat zij per 1 augustus 2012 gestopt zijn met Clofis NL als distributeur in Nederland en België (Vlaanderen) voor de Van Medevoort audio consumenten producten en diensten. Wijzigingen in het dealernet kunnen hierdoor eveneens gaan plaatsvinden. Voor B2B en professionele producten blijft de distributie ongewijzigd bij Audioart en/of AudioPart.

Audioart heeft de website van Van Medevoort aangepast en compatible gemaakt voor alle gangbare browsers. Op deze website vind je o.a. informatie van de vijf nieuwste producten: de vM MA260 geïntegreerde versterker met ingebouwde d/a converter, het vM CT460 cd loopwerk uitgevoerd als toplader, twee d/a converters vM DA466 en vM DA468 en de stereo klasse “A” eindversterker vM PA462.


Klik op de afbeelding om naar de website te gaan

De productlijn is in vier groepen verdeeld. Zo zijn er audio producten en kabels voor consumenten. Deze worden eveneens standaard geëxporteerd en krijgen een algemene plaats op de website met brochures, handleidingen en reviews in verschillende talen. Speciale producten en apparatuur voor de professionals complementeren de lijn. De website vind je hier.

Audioart is nog in onderhandeling met eventuele vervangers. Er zal meer informatie volgen over het verloop van het merk Van Medevoort en ontwikkelingen binnen Clofis. 

MERK

EDITORS' CHOICE