NIEUWSMeridian

Viertron op Nationale AV-dagen 2013

Redactie HiFi.nl | 13 maart 2013 | Meridian

Distributeur Viertron heeft een aantal zeer aansprekende merken in het aanbod, waaronder Meridian en Musical Fidelity. De organisatie van de Nationale AV-dagen is dan ook blij mede te kunnen delen dat deze merken in Veldhoven ook vertegenwoordigd zullen zijn.

Viertron is actief op het gebied van versterkers, DVD-spelers, CD-spelers, luidsprekers, videoprojectie en digitale muzieksystemen van enkele topmerken, waaronder Musical Fidelity en Meridian. 

Meridian M6

Van laatstgenoemde vinden we op de Nationale AV-dagen onder meer de M6 actieve luidsprekers, en kunnen we natuurlijk de nieuwste aanwinst verwachten: de Meridian Explorer. De Explorer is een hi-res USB0DAC in zakformaat om de muziekverzameling op je computer in de beste kwaliteit af te spelen. Recensies van beide Meridian-loten vind je 'achter' de foto's.

Meridian Explorer

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER


EDITORS' CHOICE