Prijsvraag: Win een Ferrari by Logic3 R200 headset

Redactie HiFi.nl | 24 november 2012 | Ferrari by Logic3

De ‘Cavallino Rampante’, het steigerende paard, is het sierlijke symbool van Ferrari. Symbool voor de kracht, snelheid en perfectie die alle Ferrari sportwagens kenmerken. Maar het icoon heerst niet langer alleen op het asfalt - je kunt ze tegenwoordig ook op je hoofd zetten. En dat is precies onze prijsvraag deze maand: je maakt namelijk kans op een Ferrari R200 hoofdtelefoon ter waarde van 249 euro.

- Deze prijsvraag is inmiddels verlopen - 

Geboren vanuit een unieke samenwerking met Ferrari introduceert Logic3 een complete lijn exceptionele audioproducten die Ferrari’s design en streven naar perfectie samenvoegen onder de naam Ferrari by Logic3. Omvat in twee collecties die een ode brengen aan Ferrari’s prestaties op de weg en in de autosport, verwent Ferrari by Logic3 oog en oor. De R200 maakt deel uit van de Scuderia serie, geïnspireerd op de race-modellen uit de wereld van Formule 1. Dat is duidelijk terug te zien in de kleurstelling: in de R200 zien we het Ferrari-rood uit de koningsklasse van de autosport duidelijk terug.

De Ferrari Scuderia R200 on-ear hoofdtelefoon kenmerkt zich door een robuust uiterlijk met diamantvormige schelpen, aan de binnenzijde voorzien van zacht materiaal voor ultiem draagcomfort. De R200 heeft een 40mm driver en is voorzien van handige extra's, zoals bediening voor Apple iDevices en in-line afstandsbediening voor smartphones en mp3-spelers. 

Ga naar de Prijsvraag-Pagina


EDITORS' CHOICE