NIEUWSArcam

Ook aanbod Audiac op Number One Show


Redactie HiFi.nl | 01 november 2012 | Arcam

Number One Hifi in Leiden bestaat dertig jaar, en viert dat 17 en 18 november aanstaande met een grote show. Je leest er hier meer over. Vandaag ontvingen we bericht van importeur Audiac, dat zij met de merken Arcam, Cyrus, T+A, Olive, Simple Audio én Ferrari by Logic 3 aanwezig zullen zijn. 

Speciale aandacht zal er zijn voor de wereldwijde showprimeur van de door Cyrus in eigen huis ontwikkelde iPad App, waarmee Cyrus componenten bediend en muziek gestreamd kan worden. Daarnaast heeft de distributeur een Britse showprimeur in petto; een nieuw stereoproduct van Arcam!

De StreamXP van Cyrus is bij ons ook al eens uitgebreid getest

Niet alleen Britse producten komen aan bod in Leiden, er zal ook aandacht zijn voor de 'lifestyle'-lijn van T+A: de K-serie. De Cala (foto boven) als all-in-one muzieksysteem, en de K8 als multimedia centrum voor de woonkamer, die samen met de K-serie luidsprekers een samensmelting vormen van functionaliteit en kwaliteit - bedienbaar met de nieuwe T+A App.

T+A Cala op de show in München

Bovendien zijn in Leiden Simple Audio (foto boven) en Olive te bewonderen met hun laatste software versie, die volgens de importeur iedereen zal verbazen in snelheid en gebruiksmak. De Simple Audio Roomplayer is overigens onderweg naar onze redactie, dus we kunnen uitgebreid gaan rapporteren over de vernieuwingen.

Simple Audio Roomplayer in Brussel (Robin Looy)

Tot slot is ook de recent geintroduceerde hoofdtelefoonlijn van Ferrari by Logic3 aanwezig, uniek in Leiden. Kort na de kennismaking in Amsterdam (zie onder), zijn we met een aantal modellen aan de slag gegaan. Wordt vervolgd!

Ferrari by Logic 3 in Amsterdam (PHOTO40)

De verjaardagsshow wordt gehouden in het Holiday Inn in Leiden op 17 en 18 november van 10 tot 17 uur. Voor meer informatie ga naar ons eerdere bericht, of de website van Hifi Studio Number One.


EDITORS' CHOICE