NIEUWSNaim Audio

Number One Hifi Show Leiden


Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2012 | Naim Audio

Diverse merken zullen op zaterdag 17 en zondag 18 november aanwezig zijn op de Number One Hifi Show Leiden in het Holiday Inn Hotel. Number One bestaat namelijk dertig jaar, en pakt uit met elf zalen verspreid over zo'n duizend vierkante meter, waar importeurs met bijna veertig merken acte de presence zullen geven.

De importeurs zijn met hun nieuwste apparatuur en diverse primeurs aanwezig. Onder andere Accuphase, Cambridge Audio, Chord Electronics, Dynaudio, Naim, Olive en Well Tempered Lab zijn van de partij. Nutters Audio zal tevens aanwezig zijn met audiofiele cd’s en vinyl.

Muziek streamen
In alle zalen zijn demonstraties met muziek streaming vanaf de computer of netwerkschijf. Ook kun je in een aparte zaal met experts over het onderwerp spreken, mocht je vragen hebben of anderzijds geïnteresseerd zijn stappen op het gebied van streaming te gaan nemen. Gedemonstreerd wordt hoe je met de juiste in- en opstellingen van computers, netwerken en routers muziek met hoge kwaliteit kunt opslaan én weergeven.

Keith Martin, de ontwerper van Isotek, komt uit Engeland overgevlogen om te laten horen dat bij gebruik van de lichtnetfilters van het merk de weergave van muziek duidelijk verbetert. Paul Hattink van Accuphase op zijn beurt zal zijn live gitaarspel, maar ook muziek, via het fraaie merk dat hij onder zijn hoede heeft laten horen.

Locatie
De ‘Number One Hifi Show Leiden’ vindt op zaterdag 17 en zondag 18 november plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel aan de Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het publiek is op beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis, en bezoekers maken bovendien kans op mooie hifiprijzen. Kijk voor het laatste nieuws op de Number One website.

MERK

EDITORS' CHOICE