Dimex op jubileumshow Hifi Studio Number One

Tijdens de jubileumshow van The Hifi Studio Number One zal ook Dimex Reference Audio Equipment aanwezig zijn. Het richt de zaal Utrecht in met de merken Bel Canto, Cambridge Audio, Spendor, Triangle en Vertere.

Dimex heeft Touraj Moghaddam (voormalig Roksan) van Vertere uitgenodigd om ter plekke te laten zien wat het effect van zijn kabels is op apparatuur in verscheidene prijsklassen en wel in combinatie met iPad, iPhone en laptop.

Cambridge Audio Stream Magic 6

Vanzelfsprekend vormt ook streaming een belangrijk onderdeel van de demonstraties, bijvoorbeeld met de door What Hifi? tot Product Of The Year verkozen Cambridge Audio Stream Magic 6. Daarnaast zijn van Cambridge Audio ook de EISA Award winnende 851A versterker en 851C DAC-CD-loopwerk te zien en horen. 

Van het Franse Triangle zijn de Color 'Monitor' en de Magellan 'Cello' opgesteld voor demontraties. Tenslotte zal Bel Canto met de nieuwe C7R super-receiver de Spendor A3 luidsprekers aansturen.

Tijdens de Hifi Show ter ere van de dertigste verjaardag van The Hifi Studio Number One in het Holiday Inn Hotel Leiden zullen in elf zalen op liefst 1000 m2 bijna veertig merken hun nieuwste modellen en primeurs op hifigebied tonen.

De show is zowel op zaterdag 17 november als zondag 18 november van 10.00-17.00 uur geopend. Parkeren en toegang zijn gratis. Meer informatie vind je hier. 


EDITORS' CHOICE