Voorproefje Home ID 2012

Zoals eerder gemeld kun je deze week tot en met zondag 30 september aanstaande in de Amsterdamse RAI terecht voor de jaarlijkse Woonbeurs, waar je onder meer Bowers & Wilkins en de diverse merken van importeur Audiac tegenkomt.

Eerstgenoemde is net als vorig jaar aanwezig met het moderne Home ID Paviljoen, waar we momenteel een volledige virtuele tour met informatie-punten van laten maken, aangevuld met een uitgebreid artikel rond de nieuwste producten die Bowers & Wilkins en haar partners er presenteren.

Voor die tijd kun je hieronder alvast eens rondneuzen - de foto's zijn klikbaar voor een 360 graden-indruk van de verschillende ruimtes. En in het foto-album links vind je nog meer beeldmateriaal. Of, waarom zou je er zelf niet nog even langsgaan? Dat kan nog heel de week. 


Klik voor een 360 graden-indruk

HOME ID is een complete woning. Onder het motto 'Inspire your senses' kun je de nieuwste trends op het gebied van woon, werk en leefomgeving beleven. Op ruim 680 vierkante meter stellen diverse partijen hun productgroepen voor aan de vele bezoekers. Op de meest geschikte manier, namelijk zoals je het thuis ook graag zou hebben. Elke woonruimte heeft een geheel eigen karakter. 


Klik voor een 360 graden-indruk

Bowers & Wilkins behoort tot de twintig partners van HOME ID. Wat zij gaan tonen is nog in nevelen gehuld, maar de visuele en auditieve zintuigen zullen worden geprikkeld.


Klik voor een 360 graden-indruk

Eind september verschijnt het HOME ID Magazine. Een inspirerend magazine waarin alle twintig HOME ID partners je graag de nieuwste trends op het gebied van woon, werk en leefomgeving tonen. Het magazine is verkrijgbaar tijdens de Woonbeurs 2012 op de HOME ID stand. Er is bovendien een speciale HOME ID App voor de iPad; meer informatie vind je op de website.


Klik voor een 360 graden-indruk

Wil je meer sfeer proeven? HiFi.nl was vorig jaar ook aanwezig, al onze belevingen vind je in het verslag. High-end luidsprekers, New Media en Custom Installation. En wanneer je op onderstaande foto klikt, kun je middels een virtuele tour zien hoe er vorig jaar vorm werd gegeven aan het paviljoen HOME ID.

 
Klik voor een volledige virtuele tour van Home ID 2011

En zoals gezegd kun je er de gehele week zelf nog terecht; 

Showinfo
Dinsdag 25 september t/m zondag 30 september 2012
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur
Avondopening op donderdag 27 en vrijdag 28 september tot 22.00 uur

Locatie
Amsterdam RAI
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
Website Woonbeurs 

Tot slot hoorden we vandaag een primeur van Bowers & Wilkins... 

Later vanavond meer... (UPDATE: meer).

MERK

EDITORS' CHOICE