Hifi van Ferrari op Woonbeurs 2012

Redactie HiFi.nl | 25 september 2012 | Ferrari by Logic3

De Woonbeurs, dat is toch een enorme hal tot de rand gevuld met suggesties voor nieuwe meubelstoffering, een uitbreiding van je keuken of een set kekke gordijnen die moeiteloos in je eveneens op de beurs opgedane ideeën voor de rest van je interieur blenden?

Nee hoor, het is veel meer dan dat. In de Amsterdamse RAI kun je vanaf dinsdag 25 september namelijk ook terecht voor de jaarlijks aanwezige hifi-merken, die net zo goed onderdeel zijn van je woning. En mocht je nog twijfelen aan dat lifestyle-aspect: ook Ferrari is dit jaar van de partij.

De Woonbeurs is daarmee duidelijk opnieuw meer dan meubilair en de kleur van je nieuwe behang. Zo is het HOME ID paviljoen onder meer voorzien van al het nieuwste van Bowers & Wilkins, en vind je op de stand van importeur Audiac namen als Arcam, Geneva en Tivoli Audio. En: je kunt er deze keer een paar heuse Ferrari's aantreffen. Het merk slaat de handen ineen met Logic3 en presenteert een serie nieuwe hoofdtelefoons. En laat dat nou exact ons thema van de septembermaand zijn.

De ‘Cavallino Rampante’- het steigerende paard, is het sierlijke symbool van Ferrari. Symbool voor de kracht, snelheid en perfectie die alle Ferrari sportwagens kenmerken. Maar vanaf vandaag vind je het icoon niet langer alleen op het asfalt. Geboren vanuit een unieke samenwerking met Ferrari introduceert Logic3 namelijk een complete lijn audioproducten die Ferrari’s design en streven naar perfectie samenvoegen onder Ferrari by Logic3.

Omvat in twee collecties die een ode brengen aan Ferrari’s prestaties op de weg en in de autosport, verwent Ferrari by Logic3 oog en oor met ‘The Cavallino’ en ‘The Scuderia’ op-, over- en in-oor hoofdtelefoons en speakerdock collectie.

Ferrari Cavallino Collectie
De Ferrari Cavallino collectie moet de klasse en kwaliteit van Ferrari’s GT & Sport Range weerspiegelen. De fijnste materialen en de grootste zorg voor detail geven het gevoel van luxe gekoppeld aan muzikale topprestaties.

Scuderia Ferrari Collectie
De Scuderia Ferrari collectie reflecteert Ferrari’s passie, enthousiasme en streven naar overwinning die de drijfkracht vormt voor zowel het Ferrari F1 team als elke individuele fan. Ze staan voor de ‘racing soul’ die het karakter van de Italiaanse bolides vormt.

De uiteenlopende collectie start bij de Scuderia S100 in-oor hoofdtelefoon met een verkoopprijs van €119,- euro en loopt door tot topklasse Active Noise Cancelling hoofdtelefoons met verkoopprijzen tot €359,- euro. Ervaar de modellen zelf op de Audiac stand tijdens de Woonbeurs 2012 - 25 t/m 30 September in de Amsterdamse RAI. Je vindt ze bij stand 11.041.

En om het aanbod van Ferrari by Logic3 overzichtelijker te maken: zie onder!

Bekijken op iPhone of iPad? Klik hier!


EDITORS' CHOICE