Woonbeurs 2012 – Home ID

Redactie HiFi.nl | 21 september 2012 | B&W New Media

Van dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september verandert de RAI in Amsterdam in een groot woonparadijs. Daar vindt namelijk de 20ste editie van de Woonbeurs Amsterdam plaats, waar je terecht kunt voor alles wat met wonen te maken heeft. Uiteraard hoort de A/V wereld daar ook bij, onder meer vertegenwoordigd in het paviljoen HOME ID. 

Stand is niet het juiste woord, HOME ID is een complete woning. Onder het motto 'Inspire your senses' kun je de nieuwste trends op het gebied van woon, werk en leefomgeving beleven. Op ruim 680 vierkante meter stellen diverse partijen hun productgroepen voor aan de vele bezoekers. Op de meest geschikte manier, namelijk zoals je het thuis ook graag zou hebben. Elke woonruimte heeft een geheel eigen karakter. 

Bowers & Wilkins behoort tot de twintig partners van HOME ID. Wat zij gaan tonen is nog in nevelen gehuld, maar de visuele en auditieve zintuigen zullen worden geprikkeld. Wil je al vast sfeer proeven? HiFi.nl was vorig jaar aanwezig, al onze belevingen vind je in het verslag. We bekeken (en beluisterden) o.a. alles uit de drie belangrijke productgroepen van Bowers & Wilkins: High-end luidsprekers, New Media en Custom Installation. Wanneer je op onderstaande foto klikt, kun je middels een virtuele tour zien hoe er vorig jaar vorm werd gegeven aan het paviljoen HOME ID.

Eind september verschijnt het HOME ID Magazine. Een inspirerend magazine waarin alle twintig HOME ID partners je graag de nieuwste trends op het gebied van woon, werk en leefomgeving tonen. Het magazine is verkrijgbaar tijdens de Woonbeurs 2012 op de HOME ID stand. Er is ook een speciale HOME ID App voor de iPad. Meer informatie vind je op de website van HOME ID

Ook dit jaar is HiFi.nl weer aanwezig op de Woonbeurs Amsterdam om HOME ID met eigen ogen te gaan bekijken, dus houd de website in de gaten voor het verslag! Mocht je niet kunnen wachten: je kunt HOME ID natuurlijk ook zelf bezoeken. 

Showinfo
Dinsdag 25 september t/m zondag 30 september 2012
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur
Avondopening op donderdag 27 en vrijdag 28 september tot 22.00 uur

Locatie
Amsterdam RAI
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
Website Woonbeurs MERK

EDITORS' CHOICE