NIEUWSGeneva

Audiac op de woonbeurs

Redactie HiFi.nl | 15 september 2012 | Geneva

Ook dit jaar is Audiac weer aanwezig op de Woonbeurs in Amsterdam, welke gehouden wordt van dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september. Op de stand presenteert Audiac een groot aantal nieuwe audioproducten die uitblinken in design en functionaliteit. Daarnaast introduceren zij een nieuw merk met italiaans bloed, waarover later meer.

Geneva
Naast de bestaande producten van Geneva worden er een aantal nieuwe producten getoond: van een klein draagbaar tot huiskamer formaat. Bovendien toont Audiac op de Woonbeurs de oplossing om ook naar alle bestaande Geneva producten draadloos muziek te kunnen streamen.

Simple Audio
De Schotse ontwerpers van Simple Audio brengen een eenvoudig en aantrekkelijk product dat je overal in huis toegang verleent tot je digitaal opgeslagen muziek, internet radio en online muziekdiensten zoals Deezer, zolang er maar een stopcontact aanwezig is. De bediening gebeurd via je iPhone of iPad.

Tivoli Audio
Natuurlijk is Tivoli Audio ook aanwezig met de nieuwe PAL+, de PAL en Model One Bluetooth en de Radio Silenz hoofdtelefoon, waarover HiFi.nl al eerder publiceerde. Ook kwamen wij de PAL en Model One tegen op de IFA.

Punkt.
Bij het Zwitserse Punkt. ontwerpt industrieel ontwerper Jasper Morrison functionele producten gecombineerd met design. Nieuw van Punkt. is de Extention Socket, een bijzonder vormgegeven verlengsnoer dat een einde maakt aan de wirwar van kabels.

Arcam
Met ruim 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van muzieksystemen heeft Arcam zich de laatste jaren ten doel gesteld goed geluid voor iedereen bereikbaar te maken. Met de introductie van de Arcam rSeries tonen zij een aantal producten die de integratie van je computer en mobiele muziekbronnen als iPad’s in je muzieksysteem naar een hoger niveau tillen.

Kijk voor meer informatie over de verschillende merken ook eens op de Audiac Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE