ARTIKEL

Projectiescherm kiezen

Gastauteur | 26 augustus 2004 | Fotografie Gastauteur

Noot van de redactie:
Het onderstaande artikel is geschreven door de firma Projecta. Hoewel dit artikel door Projecta is geschreven is de geboden informatie universeel toepasbaar en derhalve interessant voor iedereen die serieus bezig is met HiFi in de breedste zin van het woord. Vandaar dat de redactie heeft besloten het bericht in deze rubriek te plaatsen. Het plaatsen van dit bericht wil op geen enkele wijze impliceren dat wij, als HiFi.nl, Projecta aanbevelen of van betere kwaliteit achten dan andere aanbieders van projectieschermen.

Nu dvd-spelers en surroundsystemen voor vrijwel iedereen bereikbaar zijn geworden, ontdekken steeds meer mensen de intense ervaring van Home Cinema. De thuisbioscoop combineert het beste van twee werelden: superieur beeld en geluid in het comfort van de eigen woning. Met uw eigen projectiescherm van Projecta kan het grote genieten beginnen.

Nadat u thuis uw eerste concert of voetbalwedstrijd heeft bekeken op een Home Cinema scherm, zult u beseffen dat formaat wel degelijk telt. Pas als u uw favoriete film vanuit uw luie stoel haarscherp geprojecteerd ziet op een projectiescherm met een diagonaal van 300 cm weet u dat niets dit gevoel evenaart. Vraag het uw kinderen nadat ze hun favoriete videogame levensgroot hebben gespeeld. Home Cinema is het einde. Met Projecta profiteert u maximaal van de mogelijkheden.

 

Projectie van A-kwaliteit: Denk Projecta!

Bij Projecta hebben we een passie voor projectie. Dat klinkt als een mooie reclameslogan, maar als u een bezoek aan onze fabriek zou brengen, zou u versteld staan van de zorg waarmee elk projectiescherm wordt omgeven. Enerzijds zijn we een hi-tech bedrijf dat via geavanceerde productieprocessen en voortdurende innovatie aan de wensen van de veeleisende Home Cinema liefhebber voldoet. Anderzijds wordt elk scherm persoonlijk gecontroleerd en met de hand afgesteld. Nauwgezet, ambachtelijk bijna. In het oog voor detail toont zich de meester. Dat geldt voor de regisseur van uw favoriete film, maar net zozeer voor Projecta. Zoek dus altijd naar de "P" van Projecta wanneer u een projectiescherm bekijkt. Dan weet u zeker dat films, muziek-dvd`s, sportwedstrijden en games de beeldkwaliteit krijgen die ze verdienen.EDITORS' CHOICE