Astell&Kern AK500N

314 x bekeken | geplaatst op 21 augustus 2024

€ 5.490,-



kenmerken

Merk Astell&Kern
Categorie Netwerkspelers
Type AK500N
Serienummer
Conditie Demo
Bouwjaar
Geplaatst op 21-08-2024

Beschrijving


Grote opruiming bij Audiofile!
Neem een kijkje in onze Outlet op - www.audiofile.nl -

In onze Outlet: een ex-demo Astell&Kern AK500N.
Nieuwprijs: € 12.750. Nu voor € 5.490.

De AK500N is het eerste desktop-netwerkaudioproduct van Astell&Kern dat analoge geluidsperfectie op ideale wijze combineert met geavanceerde digitale technologie.

CD-rippen middels één druk op de knop in getrouwe PCM/DSD-conversie, plus uitstekende compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. Voor het CD rippen zelf zijn twee verschillende snelheden (normaal / snel) beschikbaar en de tracks kunnen worden opgeslagen als WAV of als FLAC. Zo kunt u tijdens het rippen naar de muziek luisteren of deze gewoon snel inlezen in het toestel.

Album artwork en muziekgegevens worden automatisch via het Internet geïmporteerd uit de nieuwste muziekdatabase van Gracenote, de meest nauwkeurige en erkende database voor muziek ter wereld. Bovendien kan de gebruiker met het handige aanraaktoetsenbord op elk moment de titel, de artiest, het genre en het jaar van uitgave van de CD opzoeken.

De AK500N is eenvoudig te integreren in het netwerk op basis van de DLNA-standaard en de hoogste betrouwbaarheid dankzij SSD-technologie. Perfecte signaal/ruis-verhouding door batterijvoeding. Voor de AK500N is geen enkel detail over het hoofd gezien, van planning en ontwikkeling tot getrouwe geluidsweergave.

Met de Astell&Kern 500N geniet u van de vrijheid om uw favoriete geluid te kiezen.

Aanbieder


Audiofile
Vandaag open (10:00 - 22:00)
Hoofdstraat 30
5109 AC `S-Gravenmoer




EDITORS' CHOICE