Musical Fidelity MX-Stream Zwart

182 x bekeken | geplaatst op 12 maart 2024

€ 759,-



kenmerken

Merk Musical Fidelity
Categorie Loopwerk
Type MX-Stream Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 12-03-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Musical Fidelity MX-Stream is een universele streamer dat elke online streamingdienst naar een versterker of DAC kan doorzetten.

Het on-board besturingssysteem is plug & play streamklaar afgesteld. Maar de Musical Fidelity MX-Stream bevat daarnaast ook geavanceerde opties voor ervaren gebruikers, voor een zeer volledige en transparante controle over de muziekuitvoer. Bedienen van de Musical Fidelity MX-Stream kan eenvoudig met de mobiele app. De streamer ondersteunt hi-resolutie formats tot 32-bit / 384 kHz en DSD256, en standaard netwerkfuncties als NAS, USB, UPNP/DLNA, Bluetooth, Shareport en webradio.

Als een op zichzelf staand apparaat is de MX-streamer een perfecte add-on voor iedere geïntegreerde versterker of DAC met USB B-ingang. De moderne high-end technologie van de Musical Fidelity MX-Stream geven de meest optimale prestaties, samen met de vele mogelijkheden zoals CD-ripping, bit-perfect-audio optimalisatie, zeer uiteenlopende streaming service ondersteuningen als Spotify, TuneIn en Tidal, en 16GB aan interne opslag, is de Musical Fidelity MX-Stream een waarborg voor de ultieme muziekstream liefhebber.

De Musical Fidelity MX-Stream presteert grandioos in combinatie met de Musical Fidelity MX-DAC.

Aanbieder


Stassen Hifi
Vandaag open (10:00 - 18:00)
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE