Marantz CD 50n Zwart

78 x bekeken | geplaatst op 26 juni 2024

€ 1.499,-



kenmerken

Merk Marantz
Categorie CD spelers
Type CD 50n Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 26-06-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Marantz CD 50n is een veelzijdig apparaat dat zowel een netwerkaudiospeler als een CD-speler is. Het is de nieuwste aanvulling op Marantz’ gerenommeerde reeks eersteklas CD-spelers. De Marantz CD 50n kan worden gebruikt voor een breed scala aan digitale muziekbronnen.

De Marantz CD 50n biedt ondersteuning voor hoge resolutie via USB tot PCM 384 kHz/32 bit en DSD 256. HDMI ARC voor verbeterde tv-audio om te genieten van tv-programma’s, films en games. Digitale Pre-Amp voor flexibele volumeregeling. Toegang tot streamingdiensten zoals Spotify, AirPlay 2, Tidal en meer, met HEOS ingebouwd. 32-bits ESS Sabre DAC.

De Marantz CD 50n is ontworpen om de luisteraar zo dicht mogelijk bij de originele opname te brengen. Het is uitgerust met een ESS Sabre DAC-chip plus speciaal ontworpen Marantz Musical Digital Filters. Deze zorgen voor een helder en gedetailleerd geluid bij alle vormen van digitale audio. Dankzij de aanwezigheid van meerdere digitale ingangen en netwerkconnectiviteit via Ethernet of Wi-Fi ondersteunt de Marantz CD 50n ook hoge resolutie muziekbestanden die rechtstreeks via digitale audioverbindingen worden verzonden of via je thuisnetwerk worden gestreamd met behulp van het ingebouwde HEOS muziekstreamingplatform.

Muziek streamen vanaf mobiele apparaten is ook mogelijk via Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay2, terwijl liefhebbers van home entertainment zelfs hun TV-audio op de Marantz CD 50n kunnen aansluiten via HDMI ARC.

Aanbieder


Stassen Hifi
Vandaag open (10:00 - 17:00)
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE