NIEUWS

Nieuw: Gold Label netkabel

Dat stroom een niet geringe invloed heeft op de prestaties van een muziek installatie is de afgelopen jaren algemeen geaccepteerd. Netkabels blijken een aanzienlijk positief effect te hebben. Schone stroom, netfilters, stroom generatoren en dergelijken zijn belangrijke en onmisbare componenten in een audio set-up geworden, zo stelt Reference Tweaks daarom.

Reference Tweaks vertelt ons dat de nieuwe Gold Label netkabel zich onderscheidt van andere netkabels door het gebruik van kwalitatief de beste onderdelen en een op muzikaliteit afgestemde configuratie. Maar bovenal door de toepassing van een nieuwe en erg effectieve techniek.

Door de toepassing van de zogeheten T T L activatie techniek wordt het verschil gemaakt met andere top netkabels. Een behandeling met de T T L techniek moet je systeem namelijk muzikaler maken, en ontdaan van stress doen klinken. De Gold Label editie is speciaal geschikt voor alle geïntegreerde versterkers, eindversterkers, monoblokken, DAC `s, streamers, CD spelers en voorversterkers.

Bij navraag wat deze nieuwe techniek inhoudt, kregen we het volgende antwoord: TTL is een door Reference Tweaks zelf ontwikkeld hightech proces gebaseerd op vindingen in de kwantum fysica. Dit proces balanceert en herstructureert de geleiders en connectoren op submoleculair niveau. Met als direct resultaat een sterk verbeterde signaal geleiding. En dat hoor je! Het is om het even uit wat voor materiaal de geleiders bestaan, koper, zilver, rhodium of goud, het signaal wordt veel schoner.  Een andere belangrijke eigenschap van de T T L techniek is dat het de Radio Frequentie Interferentie (R.F.I.) vermindert.

Kijk voor meer informatie op de website van Reference Tweaks.


EDITORS' CHOICE