NIEUWS

Tijd voor een weekendje hifi

Je kent het wel: je bent de hele week druk geweest en hebt totaal geen tijd gehad om na te denken over het weekend. En dan is het ineens weekend en wat nu? Als je zin hebt in een lekker weekendje muziek luisteren en hifi-apparatuur bekijken, zijn er een aantal shows die je dit weekend kunt bezoeken. Wij zetten ze even op een rijtje.

Zaterdag 16 juni
Deze zaterdag zijn er maar liefst vier shows waar je naartoe kunt. Bij iEar’ in Tilburg worden de langverwachte Cambridge Audio 851A versterker en Cambridge Audio 851C cd-speler geïntroduceerd. Wil je nog net voor de zomer een analoog dagje meepikken, dan kan dat bij Rhapsody in Hilversum. Bij hen kun je gaan kijken en luisteren naar 2 Transrotor draaitafels, de nieuwe Fat Bob plus TMP en de Ronddino FMD.


Wil je toch liever richting zee? AudioAanZee is één van de nieuwste hifiwinkels in Nederland, gevestigd in Den Helder. Ook zij organiseren een show en als verrassing zal de importeur een grote set Blumenhofer speakers meenemen. Verder zijn er demonstraties met de nieuwste DAC van AMR, Grado hoofdtelefoons en kun je een hoop audiofiele cd’s met korting bemachtigen. Deze zaterdag loopt ook de Naim NDS Roadshow ten einde. Bij Audio Concept in Luxemburg kun je de Naim NDS netwerkspeler bekijken, die onlangs aan de Naim familie werd toegevoegd.


Klik op de afbeelding om de recensie te lezen

Zondag 17 juni
Jawel, het is weer vaderdag. Geen zin in het verplichte familiebezoekje met droge biscuitjes en slappe koffie? Neem je vader mee naar Multifoon in Rotterdam. Daar kunnen jullie luisteren naar de Wilson Audio Alexandria II, met een prijs waar een eengezinswoning voor kan worden gekocht…Wist je trouwens dat HiFi.nl een evenementen special heeft? Zo houden we je op de hoogte van alle shows in de wereld van hifi.


EDITORS' CHOICE