Jubileumshow bij Stassen Hifi

Datum: 29 Nov 2015
Duur: 1 dag

Op 29 november organiseert Stassen Hifi een show ter ere van het 60-jarig jubileum. Deze dag kunt u in het Palazzo luisterkasteel kennis maken met de nieuwste producten op het gebied van beeld en geluid. Bezoekers kunnen profiteren van veel spectaculaire jubileum-aanbiedingen.

Stassen Hifi 

In 1955 begonnen Math Stassen en Chr. Stassen het ingenieursbedrijf Math Stassen N.V.. Dit bedrijf specialiseerde zich in elektrotechnische installaties, automatisering en besturingstechniek. In de jaren zestig startte de ondernemers met de verkoop van audio- en videoapparatuur onder de naam Stassen Hifi in Venlo. Lees hier meer over de geschiedenis van Stassen.

De show
Tijdens de show kunnen gasten onder het genot van een drankje en een stuk Limburgse vlaai het nieuwste op het gebied van beeld en geluid ervaren in elke prijsklasse. Bijvoorbeeld in de moderne woonkamer met inbouwluidsprekers in Dolby Atmos setup, aangestuurd met Savant domotica. 

De voormalige “Sterrenzaal” is omgedoopt tot het ultieme home theater met een 11.2 Auro-3D opstelling. En niet te vergeten de nieuwe Diamond serie van Bowers & Wilkins. De 805 D3 tot en met 802 D3 zullen uw hart stelen tijdens geweldige demosessies. Op het gebied van streaming gaat u kennismaken met de 2e generatie Bluesound en het nieuwe multiroom systeem van Yamaha. Verder zult u verwend worden met demosessies van de merken die u van ons gewend bent, als Focal (met de nieuwe Sopra serie), Classé Audio, Marantz en Denon, Luxman, PMC, Triangle en nog veel meer. 

Mar 2024



EDITORS' CHOICE