NIEUWSPS Audio

PS Audio & Wadax in München

Importeur Aspera bracht een paar mooie apparaten mee naar het zonnige München. Onder andere de PerfectWave Power Plant 10 van PS Audio stond paraat, en Wadax demonstreerde de imponerende La Pasión.

De PerfectWave Power Plant 10 van PS Audio, op de foto hieronder rechts bovenop het hifimeubel afgebeeld, is de grootste en meest geavanceerde wisselstroom re-generator van het merk.

Het hart van de PerfectWave Power Plant 10 is een interne, hoog vermogen analoge versterker die perfect geregelde wisselstroom produceert met extreem lage vervorming en een ultra lage uitgangsimpedantie. De PerfectWave Power Plant 10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom.

Wadax had een luisterruimte waar de imponerende La Pasión gedemonstreerd werd. Deze werd voor het eerst dit jaar geïntroduceerd in Las Vegas in januari. De La Pasión is een complete luidspreker die enkel een bron nodig heeft, en zelf voorziet in al de rest; de speakers hebben (ieder) een eigen DAC en individuele 400-watt digitale versterkers. Alle elektronica inclusief de versterkering en het digitaal-naar-analoge proces zijn gehuisvest in de mechanisch geïsoleerde alumnium voet. Ze kosten een paar duiten, maar dan heb je ook wat. 

Aspera Audio bracht ook de Pre1-Phono van Wadax mee. De Pre1 is een voorversterker met het WADAX MusIC proces, die volledig digitaal opereert en daardoor A/D en D/A converters optimaal kan laten werken. De versterker kan in ieder systeem geïntegreerd worden en accepteert digitale input via USM, SPDIF, TOSLINK en BNC. Afhankelijk van de rol binnen het systeem kan de Pre1 geoptimaliseerd worden als voorversterker of DAC door een interne switch om te zetten. Er zijn verschillende standen, waaronder level line voorversterker, voorversterker met geïntegreerde DAC en WADAX PureDAC modus.

Volg hier de laatste ontwikkelingen van High End München 2012. 

MERK

EDITORS' CHOICE