Cambridge Audio op High End 2012

Ook Cambridge Audio is van 3 t/m 6 mei aanwezig in München voor High End 2012. We namen een kijkje bij de stand en showen een paar leuke snapshots. We zagen o.a. de Stream Magic 6, de DacMagic 100, de 851 serie en de kleine Min 20 speakers.

De Stream Magic 6 konden we al eerder bewonderen tijdens de CES 2012 en is vanaf april dit jaar verkrijgbaar. Hij streamt zowel WAV als FLAC hoge resoluties en ook MP3 en AAC. De muziek kan gestreamd worden via Wi-Fi of Ethernet. Er is een speciale Stream Magic Remote app, speciaal voor de iPhone, iPod Touch en de iPad. We spotten hem ook op de High End 2012, in onderstaande foto is het de tweede van onderen.



We zagen ook de kleine DacMagic 100, die tevens werd geïntroduceerd tijdens de CES 2012. Hij maakt een schattige indruk, maar laad je niet misleiden. Cambridge Audio heeft de door marktleider Wolfson uitgebrachte digitaal-analoog converter toegepast waardoor tot studiomasterkwaliteit (24bit/192kHz) weergegeven kan worden. Schattig, maar met power. Je kunt vier apparaten aansluiten op de DacMagic 100.



Ook gespot: de kleine Min 10 satellieten. Die ken je waarschijnlijk nog wel van deze recensie. In onderstaande foto opgesteld naast een aantal Cambridge Audio Sonata modellen.



Wil je meer informatie? Kijk voor technische specificaties op de website van Cambridge Audio of op de website van importeur Dimex. Dimex heeft een Special Page op HiFi.nl waar je meer kunt vinden over hun productengamma. En kijk ook eens in het fotoboek (zie de linkerkant van dit nieuwsbericht).

Volg hier de laatste ontwikkelingen van High End München 2012.

MERK

EDITORS' CHOICE