NIEUWSMeridian

Nieuwe app Meridian Sooloos

Redactie HiFi.nl | 29 februari 2012 | Meridian

Importeur Viertron heeft vandaag laten weten dat er een nieuwe iPad app voor de Meridian Sooloos op de markt is, die over alle functionaliteiten van de Control 15 beschikt.

Meridian Sooloos staat al jaren aan de top in de ontwikkeling en productie van high end audioservers. Terwijl de muziekbibliotheek in zogenaamde lossless kwaliteit kan worden opgeslagen en gereproduceerd in meerdere zones, is het de bediening die even simpel als geniaal is. Deze unieke manier van bedienen vraagt om een evenzo unieke applicatie voor de nieuwe touch trend van vandaag, de Apple iPad.

De Sooloos op AV-NU in Utrecht afgelopen najaar (PHOTO40)

Meridian is vastbesloten de user interface van de Meridian Sooloos producten ze goed mogelijk te implementeren op de iPad en introduceert een jaar na de eerste applicatie nu de geheel nieuw geschreven app voor de iPad, de Core Control. Deze app gaat veel verder dan de originele Sooloos app. Zo wordt nu volledig gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de iPad en worden alle functionaliteiten van de Control 15 beschikbaar op deze touch tablet die de wereld heeft veroverd. Vanaf nu kan je op de iPad met dezelfde baanbrekende user interface de gehele muziekbibliotheek bedienen, selecties maken en bekijken. Albumart op de iPad in de volle glorie in high res.

Core Control is per direct gratis beschikbaar in de Apple iTunes Store, via deze link, of zoek op Meridian en/of Core Control.

Meridian Sooloos is verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak. Je kunt voor meer informatie over de Meridian Sooloos kijken op de website van importeur Viertron, of natuurlijk ons uitgebreide artikel over de Sooloos raadplegen. Daarnaast hebben we een artikel geschreven dat de nieuwe functionaliteiten van de app alvast behandelt, in combinatie met een verslag van de introductie van de M6 en 818 van Meridian.


EDITORS' CHOICE