NIEUWS

ISE 2012 vestigt records

Redactie HiFi.nl | 06 februari 2012

De ISE 2012 is de grootste show die Integrated Systems Europe tot nog toe organiseerde, en daarmee de perfecte start van het kalenderjaar voor de industrie rond AV en elektronische systeemintegratie.

De organisatie van het evenement heeft laten weten dat de beurs in de RAI afgelopen week een recordaantal bezoekers heeft getrokken. ISE 2012, waar in totaal 825 deelnemende partijen uit de AV- en systeemintegratie-industrie in elf verschillen hallen hun stands presenteerden, trok ruim veertigduizend bezoekers. Het aantal deelnemers en het aantal bezoekers betekenen een groei van respectievelijk vijftien en zeventien procent ten opzichte van vorig jaar. Ook het aantal vierkante meters beursvloer -dertigduizend-werd niet eerder gehaald.

De open stand van KEF op ISE 2012 (PHOTO40)

“De ISE is nu duidelijk gevestigd als het best bezocht evenement ter wereld in zijn soort,” zo meldt Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events. “Deze recordcijfers in iedere categorie van het evenement zijn, zeker gezien het huidige economische klimaat, een fantastische prestatie voor zowel ISE als voor de industrie die in de RAI centraal stond. Los van de statistieken heeft het overweldigende enthousiasme van alle betrokken professionals gezorgd voor een atmosfeer die we nog niet eerder zagen.”

De 3D bioscoop van Epson (PHOTO40)

Reserveringen voor ISE 2013 begonnen al op dag twee van de beurs, en resulteerden vooralsnog in de boeking van zo’n 28.000 vierkante meter die alvast voor de volgende editie geclaimd zijn. Ook dat is een duidelijke groei ten opzichte van de vroege reserveringen een jaar eerder. Daarnaast hebben diverse partijen, waaronder Samsung, Sony en Optoma aangegeven volgend jaar met een (nog) grotere stand in Amsterdam terug te keren. De volgende editie heeft daarmee alvast een veelbelovende start.

De grote stand van Samsung, die volgend jaar verder uit willen breiden (PHOTO40)

Bovenstaande foto`s zijn klikbaar als link naar het corresponderende verslag of nieuwsbericht. Ook kun je via deze link alle ISE-items die we voor, tijdens en na de show plaats(t)en terugvinden. 


EDITORS' CHOICE