Bowers & Wilkins op ISE 2012

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2012 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is met een uitgebreid assortiment aanwezig op de ISE 2012. Zo is de recent geïntroduceerde CI 300-serie te bekijken en is er een thuisbioscoop. Daarnaast is er hifi van Rotel, Classé en natuurlijk B&W te bewonderen.

Bezoekers in de Amsterdamse RAI kunnen op de stand van B&W alle mogelijke oplossingen zien voor high-end audio en video, weggewerkt in wanden en plafond.

CI inbouwspeakers, binnenkort een uitgebreider artikel (PHOTO40)

De CI 300-serie werd bijvoorbeeld ontwikkeld door dezelfde akoestische en technische engineers die ook verantwoordelijk zijn voor de CI 600 en CI 700-series. Verder zijn de speakers uit de CI 300-serie vochtbestendig, hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld geïntegreerd worden in sauna’s, zwembaden of veranda’s. Op de ISE demonstreert B&W ook een thuisbioscoop bestaande uit luidsprekers van de CI 700-serie. Tevens wordt er aandacht besteed aan de Zeppelin Air, zoals je op de voorpagina al kon zien. 

Naast al deze producten is ook dr. John Dibb aanwezig. Deze Senior Sound Development Engineer is een van de belangrijke geluidsonderzoekers in het team van Bowers & Wilkins. Hij is gedurende de gehele beurs aanwezig. 

Classé high-end (PHOTO40)

Verder stelt Rotel, als merk van B&W Group, haar nieuwe RSX-1562 serie voor. Dit is een AV receiver die zich richt op hoge prestaties in zowel audio als video bewerking. De functionaliteit en prestaties zijn vergelijkbaar met de nieuwe RSP-1572 processor, maar dan met toevoeging van 7x100 watt aan versterking.

Bowers & Wilkins en Society of Sound (PHOTO40)

MERK

EDITORS' CHOICE