NIEUWSPS Audio

Audio Show Studio Alkmaar: Aspera


Redactie HiFi.nl | 11 februari 2012 | PS Audio

Aspera Audio zal op de Audio Show Studio Alkmaar de nieuwste producten voorstellen van PS Audio, WADAX, Acoustic System International en Transmission Audio. Bijzondere noviteiten zijn onder meer de PS Audio PerfectWave DAC MKII en Silent server en de speakers van het Zweedse Transmission Audio. 

De PerfectWave DAC, geïntroduceerd in 2009, krijgt een belangrijke upgrade naar de MKII versie. Een volledig nieuw ontworpen digitaal processor bord, nieuwe software, verbindingskabels en een nieuwe afstandsbediening.

- 192kHz 24 bit asynchronous USB
- NativeX mode
- non-saturated logic data path
- 11 additionele voedingen
- nog lagere jitterwaarden
- nieuwe klokken
- balansregeling
- nieuwe afstandsbediening
- audiograde zekeringen

Alle ingangen genieten voortaan van NativeX, dus nog natuurlijker, analogere weergave van al uw bronnen, of het nu een ouder CD transport betreft of computeraudio via USB. Lees hier meer over de PS Audio PerfectWave DAC MKII, die onlangs al bij een aantal speciaalzaken gepresenteerd werd - door Paul McGowan persoonlijk

Doorlopende netwerk audio demonstraties
Doorlopende demonstraties met de PerfectWave combo, het PerfectWave Transport, de PerfectWave DAC MKII in combinatie met de netwerk-bridge en de nieuwste Silent Server, bediend met iPhone en/of iPad. De PerfectWave reeks kreeg net de felbegeerde Product van het jaar Award in Portugal en tal van schitterende reviews in de buitenlandse pers.

Nieuw – Transmission Audio uit Zweden
Alle demonstraties gebeuren met de vernieuwde Transmission Audio ribbon speakers. Een verbeterde non-ferro akoestische bescherming van de ribbons geeft een nog rustigere, kristalheldere klank eigen aan onze systemen. Het instapmodel, de `kleine` M1i, moet voor fascinatie en verwondering zorgen om wat er uit een dergelijke boekenplankluidspreker met deze technologie mogelijk is. Overigens kun je sinds januari 2012 ook bij Tingsha Audio terecht voor het merk Transmission Audio.

WADAX staat voor de absolute top in high end audio, nooit eerder werd er een product op de markt gebracht dat zo trouw is aan de bron als WADAX. Compromisloos opgebouwd met de beste componenten die momenteel beschikbaar zijn, onder meer in Zwitserland gefabriceerde printplaten en casework (uit één blok massief vliegtuigaluminium van maar liefst 45 KG), worden alle WADAX producten in Spanje geassembleerd. Voor het tijdloze design werd beroep gedaan op een gerenommeerde designstudio, OCHOA Y DIAZ-LLANOS, met een wereldwijde reputatie.

Klik voor de recensie!

Acoustic System International
Alle interconnects, luidsprekerkabels, apparaat voetjes, sugar cubes en akoestische resonatoren zijn natuurlijk van Franck Tchang, de man die high-end audio terug muzikaal maakte. Aanbeden door de enen, verguisd door anderen slaagt Franck Tchang er steeds opnieuw in het high-end wereldje op zijn grondvesten te laten daveren.

Schone stroom van PS Audio
Natuurlijk wordt alle apparatuur aangestuurd door de veelgeprezen PerfectWave P5 en P10 Power Plants, met aanraakscherm en een ingebouwde oscilloscoop waarop je zowel de inkomende als de uitgaande sinus kan monitoren.

De PerfectWave Power Plant 10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.

De PerfectWave Power Plant P5 heeft dezelfde mogelijkheden als de P10, en levert continu tot 1000 Watt en 50 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.

Lees meer over de P5 en P10 in ons AV-NU bericht

MERK

EDITORS' CHOICE