NIEUWS

PS Audio demonstraties in Nederland

Redactie HiFi.nl | 27 januari 2012

Paul McGowan, de `P` in PS Audio, brengt binnenkort een aantal bezoeken aan Nederlandse hifi-zaken om de nieuwste PerfectWave DAC MKII en de Silent Server voor te stellen, in exclusieve avant première.

Aspera Audio en PS Audio International organiseren PS Audio streaming audio demonstraties in samenwerking met Hifi Studio Wilbert in Utrecht, Multifoon in Rotterdam en Hanze Hifi Zwolle. Paul McGowan van PS Audio komt op 28, 29 januari en 3 februari 2012 respectievelijk deze drie speciaalzaken met een bezoek en een presentatie vereren. 

PerfectWave DAC MKII en Silent Server
Er zijn daarmee drie sessies gepland waarop Paul een presentatie van het PerfectWave Transport (memory player) en de PerfectWave DAC MKII in combinatie met de nieuwe Silent Server geeft. Naast het aansluiten van een NAS laat de netwerkbridge ook toe om een Iphone, Ipod Touch of een Ipad als afstandsbediening te gaan gebruiken. Verder is hij ook beschikbaar om alle vragen rond streaming audio en/of high-end netwerkspelers te beantwoorden.

PerfectWave DAC MKII
De PerfectWave DAC laat toe om muziekbestanden in hoge resolutie vanaf een NAS te spelen met de netwerkbridge, die Paul komt voorstellen. Het mooie aan de PerfectWave DAC is dat hij bestanden in 32 bit 192Khz  kan afspelen en ingangen heeft voor zowat elke digitale toepassing, van USB over SPDIF, Toslink, AES/EBU en natuurlijk de I²S link met het transport. Naast verschillende upsampling frequenties heeft u de mogelijkheid om in NativeX mode te spelen, dit is zonder enige vorm van upsampling, zelfs niet naar 44.1Khz, wat elke CD speler doet.

Lees ook ons interview met Paul McGowan

Daardoor krijg je een heel natuurlijk, open en analoog klankbeeld. De PWD staat dus voor een open, analoge, natuurlijke weergave van de aangeleverde muziek, zowel van een CD of DVD (via de PWT (I²S) of een ander transport langs de SPDIF of Toslink; als van een NAS, externe harde schijf (via de Netwerkbridge), een computer (via USB) of zelfs rechtstreeks van het internet, zoals internet radio enz., met de MKII nu ook met NativeX!

  

Locaties en data
Paul McGowan komt op de onderstaande dagen naar de genoemde speciaalzaken. Aanmelden vooraf wordt zeker gewaardeerd, via de aangegeven emailadressen of telefoonnummers.  

Zaterdag 28 januari
Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
T: 030 2319874
M: Wilbert@Wilbert.nl
Website

Zondag 29 januari
Multifoon Alexandrium
Watermanweg 229a
3067 GA Rotterdam
T: 010 2518888
M: info@multifoon.nl
Website / 

Vrijdag 3 februari
Hanze Hifi
Oosterlaan 15/16
8011 GC Zwolle
T: 038 4221333
M: info@hanzehifi.nl
Website /

 


EDITORS' CHOICE