NIEUWSTeufel

Introductie Teufel Raumfeld One

Redactie HiFi.nl | 05 januari 2012 | Teufel

Teufel introduceert de Raumfeld One, een compacte all-in-one streaming luidspreker. Onlangs breidde Raumfeld zijn streaming portfolio al uit met de Speaker L vloerstaande luidspreker. Nu volgt ook een stand-alone streaming oplossing.

De Raumfeld One is net als zijn broers, de Speaker S, M en L, uitgerust met wifi ontvanger en kan eenvoudig via een draadloos netwerk muziek afspelen, zonder tussenkomst van een aparte versterker en lange luidsprekerkabels. De One is eenvoudig te bedienen via de gratis iPhone app of optionele Raumfeld Controller. Bovendien is binnenkort ook een soortgelijke app voor Android beschikbaar. De Raumfeld app biedt in combinatie met de Raumfeld Connectoreen goedkoop en gebruiksvriendelijk startpakket voor audiostreaming.

Raumfeld One
Naast de diverse stereo speaker oplossingen biedt Teufel met de introductie van de Raumfeld One nu ook een stand-alone streaming oplossing. De Raumfeld One is een compact systeem dat ideaal in de keuken, badkamer of in de tuin kan worden geplaatst, of eigenlijk overal waar je van eersteklas geluid wilt genieten. De One is eenvoudig op te nemen in een bestaande Raumfeld WLAN configuratie, daarbij is slechts één kabel nodig: de stroomaansluiting. De One is uitgerust met een krachtige 130mm downfire woofer met 50 Watt vermogen. Nog eens 2x 20 Watt vermogen wordt verdeeld onder de twee 65 mm midrange drivers en twee 25 mm tweeters, die de midden- en hoge tonen afdekken. De drivers worden aangestuurd door een moderne Class D eindversterker. Aanvullende technische informatie is te vinden op de Raumfeld One productpagina.

Net als de overige Raumfeld by Teufel producten is de Raumfeld One leverbaar in het wit met een zwarte front. Elementen van geborsteld aluminium geven de voorkant de finishing touch en de typische Raumfeld-look. Een eye-catcher in elke omgeving. De Raumfeld One is per direct verkrijgbaar via de Teufel webshop voor ‚ā¨ 449,99.

Multiroom
Raumfeld by Teufel biedt met zijn flexibele producten alles wat je nodig hebt voor een multiroom/-zone oplossing. De Speaker S, M en L en Raumfeld One zijn allen uitgerust met een ge√Įntegreerde volactieve versterker en Wi-Fi ontvanger. In combinatie met de Raumfeld Base is een multiroom/-zone op te zetten. De Base is een muziekserver met ingebouwde harde schijf (160 GB en uitbreidbaar via USB-poorten) waarmee het mogelijk is muziek naar diverse Raumfeld speakers te streamen. Je kunt hiermee dezelfde muziek in verschillende kamers afspelen, of in iedere ruimte verschillende muziek opzetten. Kortom, met de Raumfeld producten van Teufel geniet je overal in huis van je favoriete muziek.

Kijk ook eens op de website, of op de Teufel Special Page. 

MERK

EDITORS' CHOICE