NIEUWSNaim Audio

Slimme nieuwe voeding NAIM

Redactie HiFi.nl | 20 december 2011 | Naim Audio

Op de valreep van 2011 introduceert Naim een nieuwe voeding gericht op de doelgroep van bezitters van een ND5 XS streamer of Naim DAC: de XP5 XS.

Naim heeft een nieuwe voeding aangekondigd die zich richt op het verbeteren van de prestaties van de onlangs op de markt gebrachte ND5 XS streamer en de alom geprezen Naim DAC. Daarnaast kan de XP5 XS ook gekoppeld worden aan andere Naim producten zoals de NDX, CDX2, CDX, CDS2 en CDS3 en uiteraard de HDX muziekserver. De introductie van de XP5 XS komt voort uit de wens van eindgebruikers die op zoek zijn naar interessant geprijsde voeding met de afmetingen uit de XS-serie. Met dit nieuwe product komt Naim deze groep tegemoet.

De XPS5 XS is gepositioneerd onder de huidige XPS en 555PS voeding maar levert ondanks zijn gunstige prijsstelling toch zeer goede prestaties. Deze nieuwe voeding is tevens compatibel met een aantal oude Naim producten en is daardoor een goed alternatief voor een tweedehands exemplaar.

Voedingen zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van de Naim productassortiment. De voordelen van een losse voeding worden door Naim al uitgedragen sinds de oorsprong van het merk. Deze filosofie wordt vandaag nog steeds gebruikt om cd-spelers, DAC’s en netwerkspelers verder te verbeteren.

Belangrijke kenmerken 

  • Twee Auxiliary analoge ingangen
  • Meervoudig geregelde uitgangen via Burndy aansluiting
  • Zwevende aansluitingen om microfonie te minimaliseren
  • Naim Slimline anti-magnetische en anti-resonerende behuizing
  • Vijf jaar garantie bij registratie garantiekaart
  • Ontworpen en gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk

De eerste exemplaren zijn beperkt leverbaar via de Naim dealers. De Benelux prijs is 2100 euro incl. btw.

Lees ook onze eerdere totaalbespreking rond een aantal voedingen van Naim. 

Latham Audio BV

Postbus 7
5130 AA Alphen (NB)
Tel: 013-5082411
Fax: 013-5082617
info@latham-ci.com
Website / HiFi Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE