NIEUWSDynaudio

Nazomeraanbiedingen bij Raf


Redactie HiFi.nl | 23 september 2011 | Dynaudio

We hebben weer een nieuwsbrief binnen van Raf. Ze hebben veel nazomeraanbiedingen deze week. Misschien een leuke manier op die belabberde zomer van je af te schudden. Raf heeft vooral veel aanbiedingen op het gebied van televisie en natuurlijk is er aandacht voor het aankomende Raf Hifi Trend Event.

Heb je een nieuwe televisie nodig? Van Sharp heeft Raf de LC-60LE635E en de LC-40LE630E in de aanbieding. De LC-60LE635E is nu bij Raf verkrijgbaar voor een prijs van 1.699 euro. Het is een ultraplatte super grootbeeld Aquos Edge-LED LCD-televisie met geavanceerd X-Gen paneel, met een schermgrootte van maar liefst 152 cm. De Sharp LC-40LE630E valt met zijn 749 euro in een lagere prijscategorie. Het is een Full HD Edge LED/LCD televisie met 101 cm beeldscherm en 100 Hz Fine Motion voor een helder beeld en briljante kleuren. Van Samsung heeft Raf de UE60D8000 LED 3D, verkrijgbaar voor 3.999 euro. Dankzij de geïntegreerde en innovatieve Smart Hub kunt je alle mogelijkheden van het internet via de TV ten volle benutten. Full HD beeldweergave in 3D, waarbij het ook mogelijk is 2D beelden in 3D te bekijken. Kijk voor meer aanbiedingen in de nieuwsbrief van week 38.


Klik op de afbeelding om naar de nieuwsbrief te gaan.

Raf Beeld en Geluid in Hilversum organiseert op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober net als voorgaande jaren een grote hifishow: het Hifi Trend Event. Er zal veel te zien en te beluisteren zijn, zoals de Dynaudio Focus serie, de nieuwe Zensor serie van Dali en de Nederlandse introductie van de nieuwe KEF R-Serie. Tijdens het evenement heeft Raf ook een paar leuke aanbiedingen...

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Raf Beeld en Geluid. En mocht je het nog niet opgemerkt hebben: er is ook een Raf Special Page op HiFi.nl.

 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »