Raf Nieuwsbrief

Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2011 | KEF

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief van Raf. Naast de aankondiging van het Raf Hifi Trend Event 2011 bij Raf in Hiversum, heeft Raf nog een aantal andere nieuwtjes die ze graag met je willen delen.

Zoek je nog een goede tafelradio, dan kom je bij Raf aan je trekken. Zij hebben op dit moment de Vita Audio R1 Mk.II DAB. De R1 tafelradio is in een nieuw jasje gestoken en nu voorzien van toonregeling en loudness. De unieke gele uitvoering komt met een lederen tas en batterijpack voor 10 uur draadloos gebruik. Ook is er de Tivoli Audio Model 10, geïntroduceerd ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Tivoli Audio. Een ingebouwde dubbele wekker met sluimerfunctie en sleeptimer maken de Model 10 de ideale radio voor de slaapkamer. Ook heeft Raf de Bowers & Wilkins C5 hoofdtelefoon, een noise isolating in-ear hoofdtelefoon met een verbazingwekkend goed geluid. De P5 hoofdtelefoon is ook leverbaar.

 

Op receiver gebeid zijn er de Yamaha RX-V1067, de Marantz SR6005 en de Marantz UD5905. Je kunt nu ook de Leema Pulse III, de Leema Stream III en 2x Kef Q900 gezamenlijk kopen voor een prijs van 4999 euro. Op het gebied van streaming heeft Raf de Sonos Play:3, de compacte, alles-in-één Sonos speler met een groots HiFi geluid. De Play:3 is voorzien van drie speakers en wordt aangedreven door drie digitale versterkers. Hij is eenvoudig te bedienen via de gratis Sonos Controller Apps voor je Android, iPhone of iPad.

Voor meer informatie kun je de nieuwsbrief ook zelf bekijken. Voor meer informatie over Raf kun je ook kijken op de website van Raf. 

MERK

EDITORS' CHOICE