NIEUWSDynaudio

Raf Hifi Trend Event 2011

Redactie HiFi.nl | 02 september 2011 | Dynaudio

Na eerdere succesvolle edities organiseert Raf Beeld en Geluid in Hilversum op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober weer een grote hifishow, onder de titel Hifi Trend Event 2011. Tijdens deze exclusieve show zullen een aantal nieuwe producten geïntroduceerd en gedemonstreerd worden.

Tijdens het Hifi Trend Event 2011 is er veel te zien en te beluisteren, zoals de nieuwe Focus serie van Dynaudio en de nieuwe Zensor serie van Dali. KEF is ook van de partij, en wel met hun gloednieuwe R-Serie. AND Benelux heeft nog meer noviteiten te melden. Naast deze importeurs wordt aan de show ook deelgenomen door Monitor Audio met o.a. de gehele vernieuwde Gold lijn, Audiac met Simple Audio, Olive en Cyrus, en Acson met het gehele assortiment aan Paradigm luidsprekers en Pro-Ject draaitafels.

In verschillende luisterruimten wordt de apparatuur vrijdag en zaterdag doorlopend gedemonstreerd, waarbij medewerkers van de diverse importeurs aanwezig zijn om uitleg te geven. En voor de bezoekers die tijdens dit alweer derde succesvolle Hifi Trend Event bij een van de deelnemende merken een aankoop doen, ligt er een aardige attentie klaar.

De openingstijden zijn op vrijdag van 11:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 11 tot 16:00 uur. Raf Beeld en Geluid is gevestigd aan langestraat 90 in Hilversum. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Raf.

MERK

EDITORS' CHOICE