HiFi Weekend Agenda

De werkweek loopt voor de meesten weer op een einde vanmiddag. Graag zetten we daarom nog even op een rijtje wat je op hifi-gebied zoal in het weekend kunt gaan doen.

Ten eerste organiseren diverse hifizaken hun jaarlijkse zomeruitverkoop. Zo kun je de hele maand - en dus ook vandaag en morgen - bij RAF Beeld & Geluid terecht voor de Raf Zomeruitverkoop. De twee filialen in Amsterdam en Hilversum bieden onder meer versterkers van Cambridge Audio, luidsprekers van Bowers & Wilkins en Blu-rayspelers van Marantz met interessante kortingen aan. De volledige lijst vind je hier. Daarnaast kun je bij één van de zeventien filialen van HOBO Hifi terecht voor hun jaarlijkse summersale. Ook daar vind je alle merken die je graag in een goede uitverkoop vertegenwoordigd ziet: van Audio Physic luidsprekers tot Dynaudio subwoofers, en van Arcam versterkers tot Panasonic plasmaschermen. Deze link brengt je naar het totaaloverzicht. 

 

Daarnaast is ook HiFi Solutions deze maand met een grootschalige uitverkoop van start gegaan. Demonstratiemodellen met of zonder gebruikssporen, overjarige modellen en vele nieuwe modellen gaan tegen bodemprijzen de deur uit. Voor de zaak in Amsterdam vind je hier het volledige overzicht aanbiedingen. 

Easy Audio doet op zijn beurt ook mee aan de zomerse kortingen, en wel speciaal voor lezers van HiFi.nl. Via deze link kom je bij de actiepagina, waar de¬†distributeur voor SIGN¬ģAUDIO Technology (fabrikant van onder meer Powercords, interconnects¬†en luidsprekerkabels) de handel met korting voor onze lezers aanbiedt. Bij een dealer naar keuze, dus kijk gerust even in ons overzicht.¬†

Mocht je nou eigenlijk helemaal niet van plan zijn op een uitverkoop af te gaan, of wil je misschien eens rustig wat hifi audio beluisteren, dan zit je dit weekend ook goed. Je kunt namelijk voor een primeur bij iEar` in Tilburg terecht: daar staan tot en met zaterdag 9 juli de nieuwe Dali Fazon F5 speakers opgesteld. Klik hier voor een voorproefje, en zie onderstaande foto voor het bijzondere design.

Daarnaast kun je zowel zaterdag als zondag bij Audio TV Centrum in Eindhoven binnenwandelen voor een luistersessie met de beroemde B&W Nautilus. Ook staan de nieuwe Bowers & Wilkins PM1 monitorspeakers er opgesteld, waar we volgende week ook een uitgebreide bespreking van zullen publiceren. 

MERK

EDITORS' CHOICE