HOBO Hifi SUMMERSALE

Redactie HiFi.nl | 28 juni 2011

HOBO Hifi gaat weer van start met de jaarlijkse Summersale, een gigantische opruiming met veel voordeel voor de consument. De lijst met producten en prijzen is zelfs al gepubliceerd, maar tot voor kort alleen beschikbaar voor de leden van de nieuwsbrief. We hebben het echter voor elkaar gekregen ook alvast over deze link te beschikken, om deze met onze lezers te kunnen delen. Doe er je voordeel mee!

De sale begint dit jaar op donderdag 30 juni, en loopt een hele maand. De hifi-keten biedt honderden verschillende producten aan die tot wel vijftig procent in prijs verlaagd zijn. Alle magazijnvoorraad en showmodellen moeten weg, waardoor de zeventien verschillende vestigingen – verspreid over het hele land – met recht op een stormloop kunnen rekenen.

Alle productgroepen uit het assortiment van HOBO Hifi zullen in de jaarlijkse Summersale vertegenwoordigd zijn, waardoor er voor ieder wat wils aan aanbiedingen te vinden zijn: van Audio Physic luidsprekers tot Dynaudio subwoofers, en van Arcam versterkers tot Panasonic plasmaschermen.

Zoals gezegd is die lijst met aanbiedingen alleen via de eigen nieuwsbrief van HOBO Hifi verspreid, maar heeft HiFi.nl ook een link weten te bemachtigen om alles dat tijdens de Summersale met fikse kortingen beschikbaar is met onze lezers te kunnen delen. Het totale overzicht met alle filialen en de verschillende aanbiedingen is HIER te vinden. Mis het niet!

 


EDITORS' CHOICE