NIEUWSDALI

Dali Fazon F5 primeur bij iEar`


Redactie HiFi.nl | 29 juni 2011 | DALI

Van donderdag 7 juli t/m zaterdag 9 juli heeft u de mogelijkheid om de Dali Fazon F5 bij iEar` in Tilburg als één van de eersten in Europa te beluisteren. 

Al sinds 1983 worden Dali luidsprekers met liefde ontworpen én met vakmanschap gebouwd in Denemarken, en dat is zeker ook bij de nieuwe Fazon F5 terug te zien. Het unieke design, met een geluidskwaliteit gelijkwaardig aan de Dali Mentor serie, maakt dat deze luidspreker een genot is voor het oog én oor. De kast is gemaakt van aluminium en zijn unieke vorm maakt de F5 niet alleen extreem stevig, maar reduceert ook bijna alle trillingen en reflecties in de kast. Via deze link is alvast een voorproefje te nemen.

Naast de primeur van de Fazon F5 zal er ook veel aandacht zijn voor een aantal mooie producten van NAD. Zo zal de NAD C446 Digitale Media Streamer, die op korte termijn op HiFi.nl besproken wordt, er ook bewonderen zijn. Met de C446 is het mogelijk om al uw digitale muziekbestanden af te spelen van de meest uiteenlopende bronnen zoals een NAS, computer, USB-stick, smartphone of tablet (Apple™ iOS™ en Android™). Dankzij geïntegreerd WiFi kan de C446 draadloos verbinding maken met uw netwerk, uiteraard is ook een 10/100Base LAN verbinding voor handen.

De show is van donderdag 7 juli t/m zaterdag 9 juli. Op de zaterdag zal er iemand van zowel NAD als Dali aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

iEar`
St. Ceciliastraat 285
038 HA Tilburg
Website

MERK

EDITORS' CHOICE